Thursday, March 27, 2008

Χρώματα...

ΚΟΚΚΙΝΟ - ο εραστής
Παθιασμένος και αισθησιακός με φευγάτη προσωπικότητα. Δεν θέλεις να περνάς απαρατήρητος. Αυθόρμητος, μερικές φορές με απίστευτη ενέργεια. Τα ενδιαφέροντά σου είναι πολλά και ποικίλα, σ' αρέσει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Περιστασιακά ακραίος στην άποψη ή τον τρόπο ζωής σου.
Η δύναμη της θέλησής σου είναι καταπληκτική˙ είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις αυτό που θα ήταν αδύνατο για άλλους.
Ξέρεις να μένεις προσηλωμένος όταν έχεις ένα στόχο στο μυαλό σου.
Στον έρωτα, φλογερός.


ΠΡΑΣΙΝΟ - ο θεραπευτής
Επιθυμείς να φροντίζεις τους άλλους και να θεραπεύεις όλες τις θλίψεις. Αισθάνεσαι καλύτερα όταν συμβάλλεις στη ζωή του άλλου ή βοηθάς κάποιον που σε χρειάζεται. Είσαι βολικός και ψύχραιμος, θεωρείς πως η απόλαυση όλης της ζωής είναι να προσφέρεις.
Ακόμα, έχεις την ικανότητα να πετύχεις πολλά στη ζωή σου.
Εμμένεις στις πεποιθήσεις σου και έχεις υψηλή αίσθηση της ηθικής. Εκτιμάς τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία, γι' αυτό γοητεύεσαι απ' τις καλές τέχνες ατελείωτα.
Στη σχέση, είσαι συχνά ο τροφοδότης.

ΜΑΥΡΟ - ο φυσιοδίφης
Εκτιμάς απεριόριστα τη φύση και όλη τη ζωή, και θα ζούσες άνετα σε συνθήκες που άλλοι θα απέφευγαν.
Δίνεις τα ρέστα σου για την ειρήνη. Μισείς τις συγκρούσεις και προσπαθείς να αποφύγεις τους καυγάδες - έτσι η πολλή εσωτερική ένταση σου δίνει ευμετάβλητη διάθεση. Έχεις επίσης την τάση να είσαι μυστικοπαθής˙ θεωρείς πως ό,τι έχεις μέσα σου, οι άλλοι δεν μπορούν να το αγγίξουν, σηκώνεις φράγμα για να προστατευθούν τα κρυμμένα σου αισθήματα. Είσαι ανήσυχος όταν προσπαθεί ο καθένας να διεισδύσει σ' αυτή την ιδιωτική περιοχή της ψυχής σου.
Έχεις μάτι για τη λεπτομέρεια, βλέπετε αυτή που άλλοι θα έχαναν˙ αυτή η ικανότητα σε κάνει κατάλληλο για την επίλυση προβλημάτων.
Το μαύρο δείχνει επίσης την επιθυμία να οδηγηθεί παρά να οδηγήσει.
Στον έρωτα, είσαι υποχωρητικός για χάρη της σχέσης.

ΓΚΡΙΖΟ - ο εκτιμητής
Εξετάζεις συνεχώς τη ζωή και ψάχνεις παντού το νόημα. Δημιουργικός, βολικός, ευγενής, με αυτοπεποίθηση˙ δεν αισθάνεσαι ότι χρειάζεται ν' αποδείξεις οτιδήποτε στον κόσμο. Σ' αρέσει να κάνεις πράγματα με πρωτότυπο τρόπο. Αν και μπορεί να εμφανίζεσαι εγωκεντρικός, αυτό απέχει πολύ απ' την αλήθεια˙ στην πραγματικότητα, είσαι στοργικός, πιστός φίλος και συνεργάζεσαι με τους άλλους.
Ευνοείς το ειρηνικό και ήρεμο περιβάλλον. Μερικές φορές είσαι αναποφάσιστος.
Στον έρωτα, είσαι απροκατάληπτος και πρόθυμος να πειραματιστείς.

ΜΠΛΕ - ο ιδεαλιστής
Ευνοείς την ηρεμία και την ειρήνη. Σ' αρέσει να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις ό,τι έχει να σου προσφέρει η ζωή˙ εντούτοις, επιθυμείς τα πράγματα να είναι σε τάξη, έτσι το σπίτι σου , π.χ., είναι προσεκτικά οργανωμένο.
Ανήσυχος για τα βαθύτερα αισθήματά σου, προσπαθείς να τα κρύβεις. Συχνά αποφεύγεις τη λήψη αποφάσεων μέχρι αυτό να γίνει απαραίτητο˙ ακόμα και τότε, θα εξετάζεις πάντα την απόφαση που πήρες και θ' αναρωτιέσαι αν μια άλλη πορεία θα ήταν καλύτερη.
Παρ' όλ' αυτά, έχεις δύναμη θέλησης και υψηλή δυνατότητα να κατακτάς το στόχο σου, πολλές φορές ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και τα εμπόδια, πιστός σε οποιοδήποτε πρόγραμμα δείχνει ατελείωτο.
Στον έρωτα, είσαι στοργικός και ευαίσθητος.

ΦΟΥΞΙΑ - ο πνευματικός
Σε συνεχή αναζήτηση να κάνεις το καλό, και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Αν και χάνεσαι μερικές φορές σε υλικά πράγματα, ψάχνεις σε όλα τις πνευματικές συνδέσεις. Ζείς μια αυθόρμητη ζωή και έχεις πολλή ενέργεια.
Πιστεύεις πως δεν υπάρχει όριο σε ό,τι μπορεί να πετύχει κανείς˙ αυτή η πεποίθηση σε οδηγεί μακριά. Και πράγματι, είσαι μοναδικό άτομο με ασυνήθιστο γούστο. Εκτιμώντας τη φυσική ομορφιά, απολαμβάνεις το ύπαιθρο˙ ξέρεις να χαλαρώνεις, και νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου.
Κανονικά, συνεργάζεσαι καλά με τους άλλους, όχι μόνο επειδή είσαι χαλαρός, αλλά και επειδή δίνεις πολλά και ζητάς ελάχιστα σε αντάλλαγμα.
Συχνά, κρατάς τη ρομαντική πλευρά σου κρυμμένη.

ΚΑΦΕ - ο παραδοσιακός
Δεν είσαι προσκολημένος σε μανίες και στυλ. Ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και το τρέχον σύστημα πεποιθήσεών σου, θα μπορούσες να αποκληθείς "ολοκληρωμένος" άνθρωπος, καθώς είσαι σταθερός και αξιόπιστος.
Τα πας καλά με τη φύση, προτιμάς ένα ειρηνικό περιβάλλον˙ για διακοπές θα διάλεγες μια ήρεμη παράγκα στο δάσος παρά το Las Vegas.
Συντηρητικός, έχεις υψηλή αίσθηση της παράδοσης, σ' αρέσει τα πράγματα να είναι τακτικά και καλά οργανωμένα. Με τους άλλους, είσαι ζεστός και ευαίσθητος.
Αντιπαθείς το παράξενο, και προτιμάς την καλή παλιομοδίτικη σχέση.

ΚΙΤΡΙΝΟ - ο φιλόσοφος
Ψάχνεις πάντα για απαντήσεις, ιδέες, ή μεθόδους και συγκεντρώνεσαι βαθιά˙ είσαι δημιουργικός και πρωτότυπος, έχεις τη δυνατότητα να υπερνικάς τα μεγάλα εμπόδια που θα σταματούσαν άλλους.
Αν μένεις προσηλωμένος, είσαι εκπληκτικά παραγωγικός.
Βολικός, απολαμβάνεις τα φίνα πράγματα στη ζωή, εκτιμάς πολύ τις καλές τέχνες. Αποφεύγεις τη σύγκρουση κατά το δυνατόν, γιατί προτιμάς τη γαλήνη. Έχεις σχεδόν μόνιμα χαρούμενη διάθεση, είσαι αισιόδοξος.
Στον έρωτα, σ' αρέσει να πειραματίζεσαι.

ΡΟΖ - ο ειρηνοποιός
Προσπαθείς να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. Ήρεμος, στοργικός, ευφυής, και αιώνια έφηβος, ψάχνεις την ευδαιμονία και την καλοσύνη. Αγαπάς αληθινά κάθε άνθρωπο, προσπαθείς πάντα να βλέπεις το καλύτερο στους άλλους, βρίσκοντας ακόμη και δικαιολογίες για τα ελαττώματά τους.
Εξ ορισμού, μεγάλος φίλος και σύντροφος ζωής, είστε πολύ στοχαστικός και ρομαντικός. Αν και άλλοι μπορεί να σκεφτούν πως η παραγωγικότητά σας είναι κάτω από τα πρότυπα, στην πραγματικότητα είσαι εργατικός - απλώς, σ' αρέσει να μελετάς το πρόβλημα λεπτομερώς προτού να πράξεις˙ σε τίποτα δεν αγαπάς να κινείσαι πάρα πολύ γρήγορα.
Στον έρωτα, είσαι πειραχτήρι.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ - ο τυχοδιώκτης
Σ' αρέσουν οι πειραματισμοί και οι εξερευνήσεις, μαθαίνεις καλύτερα κάνοντας πράγματα. Προτιμάς την εργασία που περιλαμβάνει εξωτερική δραστηριότητα˙ απεχθάνεσαι να μένεις μέσα, οι μεγάλοι περίπατοι στο δάσος ζωντανεύουν το πνεύμα σου. Έχεις σε μεγάλη εκτίμηση το περιβάλλον και τα ζώα, είσαι σε μόνιμη αναζήτηση περισσότερης επαφής με τη φύση. Εξωστρεφής, φιλικός με όποιον συναντάς, αν και μπορείς γρήγορα να γίνεις τίγρη αν προκληθείς. Χρήσιμος και στοργικός, καλός φίλος - αν και, φορές, αδιάλλακτος. Έχεις πάντα τα μάτια ανοιχτά για τον αδύναμο, έτοιμος να προσφέρεις τη βοήθειά σου.
Καλός εραστής, ιδιαίτερα παθιασμένος και πρόθυμος για πειράματα.

ΛΕΥΚΟ - ο καθαρολόγος
Πιστεύεις πως είσαι καθαρός και αθώος ανεξάρτητα από το τι κάνεις˙ εξετάζεις αυστηρά τους άλλους, αν και αυτό δεν είναι προφανές σε όσους παρατηρείς.
Αφοσιωμένος στις πεποιθήσεις σου, δεν επιθυμείς να τις συζητάς με άλλους˙ πιθανώς σκέφτεσαι ότι υπηρετείς κάποιο υψηλότερο σκοπό στη ζωή.
Απεχθάνεσαι ό,τι νιώθεις πως δεν είναι καθαρό˙ κατά συνέπεια, λατρεύεις την οργάνωση˙ το σπίτι σου θα μπορούσε να περάσει το αυστηρότερο τεστ λευκότητας.
Εμφανίζεσαι ντροπαλός, αλλά, στην πραγματικότητα, είσαι ειλικρινής. Απλώς, παρατηρείς το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σου, προτού γνωστοποιήσεις τις σκέψεις σου.
Στον έρωτα, προτιμάς την παράδοση, και παίρνει πολύ χρόνο ώσπου να νιώσεις άνετα με κάποιον.


 
SYNC ME @ SYNC